vacature bij robèrt

vacature bij robèrt

Uit het juiste deeg gekneed.

 

profiel

contact

Verstand van brood

In de schaduw van de kerk in het Brabantse Berghem stond in de dertiger jaren de modernste bakkerij van de omgeving. Het was de trots van mijn overgrootvader Lambertus Boeijen. Na hem volgden nog drie generaties met verstand van lekker brood. Hier werd een nageslacht uit het juiste deeg gekneed. Ik ben er een van.

Opa

Oude bakkerij

Brood op de plank

Brood bindt ons. Laten we niet vergeten dat brood de basis van ons bestaan is. Er moet tenslotte brood op de plank komen! Welk brood? Dat is voor een ieder verschillend. Brood is er in vele soorten en maten, net zoals grafisch vormgevers. Ieder met zijn eigen karakter, samenstelling en smaak. Zo kunnen we elkaar het best zien. De een als tarwebrood, de ander als krentenbol, je broer als puddingbroodje, de buurvrouw als baguette en je nichtje als kleine kadet.
Onze broodwinning maakt ons tot wat we zijn. Of dat nou bakker, receptioniste, presentator, communicatiedeskundige, winkelbediende of vormgever is. Diversiteit verrijkt en laat ons een gevarieerd en bont gezelschap zijn, tot aan de kleinste kruimel toe.

Gert Boeijen:

grafisch vormgever

online & offline media

3D, in & exterieur

illustratie & animatie

Werken bij Robèrt

De meesterlijke en ambachtelijke producten van boulanger en patissier Robèrt hebben een eigen herkenbare signatuur. Bijdragen aan een mooi merk als Robèrt en onderdeel uitmaken van zijn team spreken mij aan bij deze vacature. Én de diversiteit binnen de productenrange maakt het werk interessant. Met trots help ik mee het merk te waarborgen én verder uit te bouwen. Keer ik terug naar mijn roots? Ik kwam veel in de bakkerij maar ben niet opgeleid als bakker of patissier. Maar er zijn wel degelijk parallellen. Een bakker of patissier is natuurlijk ook een vormgever. Hij bedenkt concepten, laat ze rijzen in zijn hoofd en voert deze uit met bijzondere ingrediënten in de meest uiteenlopende creaties. De oven is een eindstation, als een drukpers. Het gaat om de fijnafstemming. Draaien aan de juiste knoppen voor de juiste temperatuur. Niet te lang, niet te kort. De details bepalen het slagen van het eindproduct. Als de deur eindelijk open mag en de warmte in het gezicht slaat of een nieuw productverpakking gelanceerd wordt, is het wachten op een tevreden glimlach.

Ervaring

Met een ervaring van bijna 25 jaar heb ik voor grote en kleine opdrachtgevers aan uiteenlopende opdrachten gewerkt. In Amsterdam werkte ik in dienstverband voor Amnesty International, Latin Beats Festival, Fokker Space en World Press Photo.
Voor Amnesty International bedacht ik de slogan ‘U MAN Write’, een prijswinnende campagne uitgeschreven door Sappi.

In de regio Arnhem startte ik als zelfstandig ontwerper en werkte o.m. aan opdrachten voor het Oranjefonds, CPS, TUI, de Raad voor Rechtsbijstand, Timing, Ballast Nedam, Douze No12, Mijn Dierenarts, Siza en Academy het Dorp en BIZI.

Ik heb in de loop der jaren een netwerk opgebouwd o.m. met grafische bedrijven, copywriters, fotografen en (con)cullega’s. Werken in een team of alleen gaat me beide prima af. Een positieve werksfeer waarin mensen zichzelf kunnen zijn vind ik belangrijk. Dan kom je tot grootse prestaties. Humor hoort erbij, maar ook met zijn allen knallen. Vanaf medio januari ben ik 32 uur beschikbaar. Tot die tijd kan ik in overleg ± 16 uur van betekenis zijn.

dossier

vacature

functie

werkzaamheden

ervaring

programma’s

opleiding

Bij Robèrt

Grafisch vormgever

ontwerp, vormgeving, illustratie

24+ jaar

Adobe Creative Suite (InDesign, Illustrator, Photoshop, Bridge, Acrobat Pro) iMovie

Sint Lucas, HKU (Hogeschool voor de kunsten Utrecht)

dossier

vacature

Bij Robèrt

functie

Grafisch vormgever

ervaring

24+ jaar

programma’s

Adobe Creative Suite (InDesign, Illustrator, Photoshop, Bridge, Acrobat Pro) iMovie

opleiding

Sint Lucas, HKU (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht)

Contact

Gert Boeijen

Stationsweg 6B

6861 EG Oosterbeek

 

T. 026.251.58.58

gert@boeijendezaken.nl

www.boeijendezaken.nl